sâmbătă, 18 mai 2013

Treasures of Thailand - Part 3









    Ha, de unde pana unde, e valabila teoria ca in vacanta se doarme ?
Odihna si somnul, la mintea mea, sunt doua stari absolut diferite, iar daca in vacanta mergi sa te odihnesti, asta nu inseamna ca te poate prinde ora 10 in pat :)
 A.i. trezirea la 9, micul dejun pe balcon, harta in mana si da, in acest moment se trezeste si Raluca 'ba nu, mergem la plaja azi'. Privirea specifica, decorul de partea ei, mai zi-i ceva daca poti.
    Si natura-ti da de toate, numai sa le duci !
Insa, e scurt, oare, drumul de la ciori, plopi si corcodusi pana la pasarea Noisy Miner, palmieri si nuci de cocos?  Depinde in cat timp parcurgi cei 12000 de km.
    Si chiar e bine acolo, ceasul isi duce secundele intr-un ritm vizibil mai domol, iar cuvantul 'graba' il folosesti la final,  atunci cand avionul tau sta sa decoleze.
    Si-ncep sa apara, si nu stii unde sa privesti, si vin din stanga si vin din dreapta, in fata-i jungla, in spate-i oceanul, iar 'stolul' de maimute iti provoaca grave entorse cervicale.
    Dar cum sa-l vezi, sa nu-ti placa si sa nu-l iubesti ?

     Iar Curioasa-si bronza solzii, calare pe trunchiul de palmier.
    Gratioasa in realitate, periculoasa in poze...
    Cand vorbim de thai'people, nu poti trece prea usor peste faptul ca se pricep la forme, modele si aranjarea lor. Una peste alta, daca ar fi sa apara acel pestisor de aur, in momentul respectiv, nu-ti doresti decat sa ai la tine o valiza enorma, certitudinea ca la checkin vei da peste o domnisorica foarte amabila, ce-ti va accepta cele 80 kg peste limita normala si, bineinteles, apogeul baftei ar fi ca bagajele tale sa fie manipulate ca piesele de sah.

    Fericirea adusa de... vremea perfecta, zambetul oamenilor, plaje superbe si jungla magnifica.
    Niciodata la fel !!!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu